Bemutatkozás és küldetésünk


Bemutatkozunk

Jelen korunk életviteli és társadalmi változásai számos új igényt és elvárást fogalmaztak meg a szolgáltató vállalatokkal szemben, melyek révén a gazdasági környezet kiélezett evolúciós platformmá vált. A rés ott keletkezett, hogy a szolgáltató vállalatok csak a nagy cégeket, közületeket és más vállalatokat tekintik kiszolgálandó, fizetőképes ügyfélnek, a legmarkánsabb cél a profit növelése és az ehhez szükséges idő csökkentése. Ugyanakkor tény, hogy korunk nevesebb „facility” cégei kiváló színvonalú szolgáltatásokat kínálnak az üzemeltetés, takarítás, étkeztetés, vagyonvédelem stb. terén, de csak azoknak, akiknek több irodaházuk, gyáruk, logisztikai központjuk vagy legalább releváns méretű telephelyeik vannak.


Mi úgy gondoljuk, hogy ez a gazdasági magatartás nem követendő. Azt is gondoljuk, hogy mindenkinek jár a minőségi, megfizethető, flexibilis és egyedi igényekhez alkalmazkodó üzemeltetési szolgáltatás. Csakhogy a mi értelmezésünkben az üzemeltetést mindazon tevékenységek összességére értjük, amik meglévő és leendő partnereink mindennapi életét hivatottak megkönnyíteni az üzemeltetési szolgáltatások legszélesebb skálájával, hogy ügyfeleink az idejüket arra fordíthassák, ami valóban fontos.


Az a benyomásunk, hogy ügyfeleink nyitottak az új, emberközeli és emberközpontú irányvonalra, innovatív gondolkodásmódra és igénylik azt, hogy olyan megoldásokkal találkozzanak, melyeket eddig nem szoktak meg egy szolgáltató partnertől – legyen az akár cég, akár egyéni vállalkozó, akár csak egy ismerős segítő. Ilyen például, hogy csak azon kollégákkal dolgozunk, akik az erkölcsi és feddhetetlenségi bizonyítvány megszerzésén túl a C típusú nemzetbiztonsági átvilágításon, egyedi tesztelési sorozaton, illetve szubjektív környezettanulmányi auditon is megfeleltek.


E gondolatmenet vezérelt minket, amikor 2013. decemberében, hosszú előkészítő tevékenység után megalapítottuk Társaságunkat, a HouseHold 4YOU Kft-t, egyben elköteleztük magunkat partnereink rugalmas és megoldáskereső kiszolgálása mellett, hogy olyan mindennapokba vezessük őket, ahol szinte észrevétlenül mennek végbe a professzionális kiszolgáló- és támogató szolgáltatások.


Tulajdonosi körünkben és vezetőink között olyan kollégák dolgoznak, akik sokéves hazai és nemzetközi tapasztalattal mind a Megrendelői, mind a Szolgáltatói oldalon álltak már tulajdonosi/vezetői szerepekben, így pontosan tudják, milyen hibákat kell elkerülni és milyen igények kell kielégíteni.


Tulajdonosaink jól prosperáló, profil azonos cégeket menedzselnek az Egyesült Államokban és Németországban, így partnereinknek lehetőségük nyílik megismerni azt a szemléletvilágot és üzleti felfogást, amivel ugyanaz a szolgáltató akár évtizedeken keresztül is a kölcsönös tiszteleten és eredményességen alapuló kiegyensúlyozott kapcsolatban áll Megrendelő partnerével.


Bízunk abban, hogy nemsokára Önt is elégedett partnereink között tudhatjuk és megismertethetjük azzal a világgal, ahol az üzemeltetési szolgáltatások a mindennapok észrevétlen és olajozottan működő részei lesznek.


Üdvözlettel:

Belényi György
ügyvezető igazgató

Küldetésünk

Olyan új típusú minőségi, megfizethető, flexibilis és egyedi igényekhez alkalmazkodó üzemeltetési-szolgáltatási rendszer bevezetése Magyarországon, ahol ezek a feladatok Vállalatunk által a mindennapok észrevétlen és olajozottan működő részei lesznek, így ügyfeleink az idejüket arra fordíthatják, ami számukra valóban fontos.