Takarítás és tisztítás technológia(gépesítve, ipari vegyszerekkel, speciális módszerekkel, akár alpintechnikával)

Tisztítás-technológia szolgáltatási kínálatunk lefedi a professzionális épület- és intézményhigiénia minden területét. Szolgáltatásaink teljes körűvé teszik irodák - irodaházak, egészségügyi és szociális intézmények egyedi igényeit egyaránt, de széles szolgáltatási választékot biztosítunk fürdők, medencék, szabadidőközpontok, sportlétesítmények és a legszélsőségesebb körülmények között működő ipari – üzemi területek tisztántartására, valamint a padozatok, szőnyegek és bútorok ápolására is.

Kizárólag korszerű, minőségi takarítószereket, biztonsági adatlappal rendelkező tisztítószereket használunk a technológiai fegyelem szigorú betartása mellett szolgáltatásaink ellátása során.

Nem használunk a tisztítás-technológiai eljárásaink során agresszív vegyi anyagokat, sósavat, foszfátokat, erős lúgot, klór tartalmú fertőtlenítőszereket. Az általunk használt tisztítószerek a használat után biológiai úton 99%-ban lebomlanak!

A fejlett módszerek, a komplex szolgáltatási rendszer és a speciális eszközök lehetővé teszik számunkra a hatékony feladatellátás mellett a gazdaságos, környezetkárosítástól mentes, biztonságos tisztítás-technológiai tevékenységet, a takarítandó terület jellegétől, méretétől függetlenül.

Munkatársaink foglalkoztatását a biztonsági szolgálat kiválasztásához hasonló, szigorú felvételi, környezettanulmányi, tudásszint felmérési eljárások előzik meg. Csak megbízható, az adott feladatok ellátására szakmailag, fizikailag és egészségügyileg is alkalmas személyekkel dolgozunk. Szolgáltatásaink ellátása során munkatársaink feladatvégzése technológiai utasítás, munkaköri leírás, takarítási utasítás alapján történik, a baleset-, tűz- és munkavédelmi előírások maximális betartása mellett.

Az elvégzett munkák minőségét folyamatosan ellenőrizzük, és felmérési naplóban rögzítjük. Fontos számunkra, hogy a takarított területeken nap mint nap megteremtsük az esztétikai és higiéniai szempontból is tiszta, szép környezetet, ezzel is javítva partnereink komfortérzetét és hozzájárulva mindennapi sikereikhez.
Vissza a szolgáltatásaink menüponthoz

Kollégáink, nem csak szakmai végzettséggel, tapasztalattal, erkölcsi és feddhetetlenségi bizonyítvánnyal rendelkeznek, hanem mindegyikük sikeres „C” típusú nemzetbiztonsági átvilágításon esett át.

Amennyiben részletesebben érdekli tevékenységi portfóliónk, az alábbi ikonra kattintva letöltheti bemutatkozó anyagunkat PDF formátumban.

Magyar változat:

For english version: