Biztonságtechnika és tűzvédelem(telepítés, karbantartás, távfelügyelet, járőrszolgálat)

A Vagyonvédelmi területen belül működő Biztonságtechnikai részleg ellátja társasházak, lakóparkok, intézmények, ipari és logisztikai területek, valamint kereskedelmi egységek és a hozzájuk tartozó külterületek, parkolók, biztonságtechnikai kiszolgálását, valamint az üzemelő rendszerek távfelügyeletét.

Kollégáink sokéves szakmai tapasztalatára támaszkodva vállaljuk a rendszerek tervezésétől kezdve a telepítésen át az átadás utáni karbantartásig a telepítéssel felmerülő összes tevékenységet. Az általunk telepítendő rendszerek rugalmasan igazodnak a megrendelő igényeihez.

Csak bevizsgált, TÜV, CE, és/vagy MABISZ tanúsítvánnyal rendelkező berendezéseket telepítünk, a Magyar Biztosítók Szövetségének ajánlásai, az MSZ EN 5013x szabványsorozat és a 28/2011. BM. rendelet szerint. Ugyanakkor nem telepítünk olyan rendszert - még a megrendelő kifejezett kívánságára sem -, amely nem éri el az általunk vagyonvédelmi és működésbiztonsági szempontból még megfelelőnek ítélt technikai színvonalat.

A legnagyobb számban elektronikus behatolás jelző, tűz- és CO szint jelző, valamint videó megfigyelő rendszerek telepítését végezzük, ugyanakkor nem kevés rendszert tudhatunk magunk mögött, elektronikus kapunyitók, elektromos beléptető rendszerek területén sem.

Távfelügyeleti megoldásaink a hagyományos rendszerek ellenőrzésétől kiterjednek gépjárművek GPS alapú követésére, szociális és műszaki távfelügyeletre is.

A rendszerek tervezését és a kivitelezések irányítását elektronikai felsőfokú végzettséggel rendelkező szakembereink végzik.

A telepített rendszerekre általában a berendezések gyártóival megegyezően egy év garanciát vállalunk, de számos esetben a megrendelők a teljes támogatást nyújtó karbantartási szerződés mellett döntve kettő, illetve három év kiterjesztett garanciát kaphatnak a berendezéseikre.

Hiba esetén arra törekszünk, hogy a rendszer mielőbb működőképes legyen. A javítást végző szakembereink speciális továbbképzéseken vesznek részt, ezzel együtt mindenkor az elérhető legjobb műszaki eszközöket biztosítjuk dolgozóinknak (személyhívók, speciális műszerezettség, cserealkatrészek), hogy a hiba elhárítását így is elősegítsük.
Vissza a szolgáltatásaink menüponthoz

Kollégáink, nem csak szakmai végzettséggel, tapasztalattal, erkölcsi és feddhetetlenségi bizonyítvánnyal rendelkeznek, hanem mindegyikük sikeres „C” típusú nemzetbiztonsági átvilágításon esett át.

Amennyiben részletesebben érdekli tevékenységi portfóliónk, az alábbi ikonra kattintva letöltheti bemutatkozó anyagunkat PDF formátumban.

Magyar változat:

For english version: