InformatikaAz infokommunikációs igények gyors változása egyre inkább arra ösztönzi a vállalkozásokat és az intézményeket, hogy kiszervezzék az alaptevékenységükhöz nem szorosan kapcsolódó munkafolyamatokat. Ezáltal erőforrásaikat hatékonyabban fókuszálhatják az alaptevékenységükre, így optimalizálva működésüket.

Társaságunk Információ-, adat- és működésbiztonsági szolgáltatási tapasztalatait nagy részben a hazai piacon szerezte. Arra törekszünk, hogy megismerjük ügyfeleink IT működését, folyamatait, és informatikai szolgáltatásainkat minél pontosabban ezekre az igényekre szabjuk. Informatikai üzemeltetési szolgáltatásainkkal azonnal igénybe vehető és skálázható erőforrásokhoz és kiforrott folyamatokhoz jutnak ügyfeleink, jól tervezhető és áttekinthető struktúrájú költségek mellett.

A HouseHold 4YOU Kft. Információ-, adat- és működésbiztonsági szolgáltatásainak a köre a kihelyezett alkalmazottakkal történő üzemeltetéstől (teljes outsourcing) az ország egész területén végzett telepítés, konfigurálás, javítás és karbantartás, tervezés és tanácsadás és egyedi fejlesztéséig terjedhet.

A kiszervezési projektekben lehetőség van az emberi erőforrások átvételére éppúgy, mint az eszközpark kiszervezésére, esetleg bérletére. Emellett az eszköz-nyilvántartási feladatok vagy a technológiakövető fejlesztések tervezési és beruházási oldalának átvállalásával a belső költségek csökkentésére is lehetőség nyílhat.

Az informatika és információbiztonság valamennyi területére kiterjedő szakértői bázisunkra alapozva magas szakmai színvonalú szolgáltatást nyújtunk, amely szolgáltatási szintek szerint igényelhető, mérhető és természetesen kérhető számon.

Az IT üzemeltetési szolgáltatások és a minőséget leíró szolgáltatási megállapodások (SLA-k) az ITIL-módszertan szerint kerülnek kialakításra, amelyek garantálják, hogy a nyújtott szolgáltatások illeszkedjenek felhasználók igényeihez, belső folyamataihoz.
Vissza a szolgáltatásaink menüponthoz

Kollégáink, nem csak szakmai végzettséggel, tapasztalattal, erkölcsi és feddhetetlenségi bizonyítvánnyal rendelkeznek, hanem mindegyikük sikeres „C” típusú nemzetbiztonsági átvilágításon esett át.

Amennyiben részletesebben érdekli tevékenységi portfóliónk, az alábbi ikonra kattintva letöltheti bemutatkozó anyagunkat PDF formátumban.

Magyar változat:

For english version: