Élőerős vagyonvédelem(objektum- és személyvédelem, recepciós szolgálatok, ipari, logisztikai és kereskedelmi vagyonvédelem)

Vagyonvédelmi területünket kifejezetten professzionális vagyonvédelmi szolgáltatások biztosítására hoztuk létre, együttműködő partnereink számára többféle üzleti alternatíva biztosítása mellett.

Magas színvonalú szolgáltatásaink biztosítéka a teljes működési területen alkalmazott egységes minőségirányítás, képzési rendszer és üzletpolitika. Szolgáltatásainkat a jogszabályok maximális betartása mellett az Európai Unió szakmai elvárásai szerint teljesítjük.


ÜZLETI FILOZÓFIÁNK:

Ügyfeleinkkel együttműködve olyan optimális, komplex, személyre szabott biztonsági megoldások létrehozása, melyek megrendelőink igényeit, üzleti folyamatait teljes mértékben és időtálló megoldásként szolgálják. Cégünk professzionális operatív csoportja és tevékenységünk átfogja az ország egész területét.

Célunk az emberi élet és értékek, továbbá a kulturális és szellemi javak, valamint a vagyontárgyak védelme jogszerű eszközökkel. Számunkra az „eredményes működés” nem csak egy szlogen, hiszen valamennyi megbízásunknál folyamatosan mérjük azt, hogy munkánk során milyen hozzáadott értékekkel támogattuk Partnereink sikereit.

Vállalkozásunk a többször módosított 2005. évi CXXXIII. törvényben meghatározott valamennyi feltételnek megfelel és rendelkezik a személy- illetve vagyonvédelemhez szükséges tapasztalattal, illetve tárgyi és humán jellegű teljesítési háttérrel.

Szolgáltatási palettánk az élőerős vagyonvédelem területén:

  • Objektumok, illetve ipari és kereskedelmi egységek védelme
  • Személyvédelem
  • Rendezvénybiztosítás
  • Üzemrendészeti szolgálat
  • Porta- és recepciós szolgálat
  • Pénzszállítás, -kísérés, -őrzés, -feldolgozás és -tárolás
  • Közterületi járőrszolgálat
  • Magánnyomozás és követeléskezelésVissza a szolgáltatásaink menüponthoz

Kollégáink, nem csak szakmai végzettséggel, tapasztalattal, erkölcsi és feddhetetlenségi bizonyítvánnyal rendelkeznek, hanem mindegyikük sikeres „C” típusú nemzetbiztonsági átvilágításon esett át.

Amennyiben részletesebben érdekli tevékenységi portfóliónk, az alábbi ikonra kattintva letöltheti bemutatkozó anyagunkat PDF formátumban.

Magyar változat:

For english version: